Organisatie

OVER DE STADSONDERNEMER

De Rotterdamse Stadsondernemer is het Kennis & Innovatieplatform voor en door Rotterdamse Groeiondernemers. Het initiatief werd in het voorjaar van 2018 gestart vanuit de Bibliotheek Rotterdam. Sinds de zomer van 2019 is De Stadsondernemer een zelfstandige Stichting.

“Wij geloven dat we elkaar kunnen versterken en sneller kunnen groeien door van elkaar te leren, ons netwerk te delen en samen te werken.”

Daarom organiseren we events, bedrijfsbezoeken, trainingen en workshops, waarbij kennisdeling, inspiratie en netwerken centraal staan.

 

Het bestuur van De Stadsondernemer

Perry Bakker

Secretaris

Ondernemer Perry Bakker (39) is mede-eigenaar van EPICinderunning, een gedreven evenementenbureau dat sport, business en goede doelen samenbrengt. Op jaarbasis organiseert het bureau ongeveer 20 evenementen waaronder diverse Vestinglopen, de Goudse Singelloop en de Run4Daniel.

Daarnaast is hij mede eigenaar van Brewery Run een sportevenementenbureau dat hardlopen koppelt aan het bezoeken van bierbrouwerijen en wijnbars. De combinatie van sport, ontspanning en plezier is waar Perry zijn passie ligt en waar hij als ondernemer sinds 2014 actief mee is.

Nian Wetsteijn

Bestuurslid

Nian Wetsteijn (25) is eigenaar van NianConsultancy, Voorzitter van Jong MKB en bestuurslid van de Rotterdamse Stadsondernemer.  In 2016 ben ik gaan ondernemen en in 2019 heb ik mijn eigen data driven consultancy en growth hacking bedrijf opgezet. Nian Consultancy is voor MKB bedrijven die willen meten, weten en doorpakken. Als growth hacker/ data driven marketing strateeg ben ik verantwoordelijk voor de groei van een bedrijf en met name in het genereren van warme leads. Als voorzitter van Jong MKB voeg ik mijn krachten toe op het gebied van samenwerken en co-creatie met experts, communities en partners. De Rotterdamse Stadsondernemer is een mooi initiatief die zijn toegevoegde waarde over de jaren heeft bewezen. Een kennis en innovatieplatform die thematig verschillende vraagstukken aan de orde brengt.

Jan-hein Boos

Voorzitter & penningmeester

Ondernemer Jan-Hein Boos (47) is voorzitter en mede-oprichter van Stichting De Stadsondernemer. Daarnaast is hij mede-eigenaar van Tryb | video & event marketing. Tryb is het full-service bureau voor livestreaming, webinars en videomarketing. Tryb heeft een flexibel creatief team met meer dan 20 jaar ervaring met zowel het organiseren van events als videoproducties.