Organisatie

OVER DE STADSONDERNEMER

De Rotterdamse Stadsondernemer is het Kennis & Innovatieplatform voor en door Rotterdamse Groeiondernemers. Het initiatief werd in het voorjaar van 2018 gestart vanuit de Bibliotheek Rotterdam. Sinds de zomer van 2019 is De Stadsondernemer een zelfstandige Stichting.

“Wij geloven dat we elkaar kunnen versterken en sneller kunnen groeien door van elkaar te leren, ons netwerk te delen en samen te werken.”

Daarom organiseren we events, bedrijfsbezoeken, trainingen en workshops, waarbij kennisdeling, inspiratie en netwerken centraal staan.

 

Het bestuur van De Stadsondernemer

Perry Bakker

Secretaris

Ondernemer Perry Bakker (38) is mede-eigenaar van EPICinderunning, een gedreven evenementenbureau dat sport, business en goede doelen samenbrengt.

Nian Wetsteijn

Bestuurslid

Ondernemer Nian Wetsteijn (23) is mede-eigenaar van SpareSpace Rotterdam. SpareSpace helpt met het ondersteunen en ontwikkelen van startende ondernemers.

Jan-hein Boos

Voorzitter & penningmeester

Ondernemer Jan-Hein Boos (45) is eigenaar van Freshnewblue, een growth marketing agency in het Schieblock die organisaties helpt met het opbouwen en uitbouwen van klantrelaties via Communities, Events en Digital & Social Media marketing.