Organisatie

OVER DE STADSONDERNEMER

De Rotterdamse Stadsondernemer is het Kennis & Innovatieplatform voor en door Rotterdamse Groeiondernemers. Het initiatief werd in het voorjaar van 2018 gestart vanuit de Bibliotheek Rotterdam. Sinds de zomer van 2019 is De Stadsondernemer een zelfstandige Stichting.

“Wij geloven dat we elkaar kunnen versterken en sneller kunnen groeien door van elkaar te leren, ons netwerk te delen en samen te werken.”

Daarom organiseren we informele events waarbij kennisdeling, inspiratie en netwerken centraal staan.

 

Het bestuur van De Stadsondernemer

Nian Wetsteijn, bestuurslid bij De Stadsondernemer

Nian Wetsteijn

Bestuurslid

Mijn naam is Nian Wetsteijn, bestuurslid van De Rotterdamse Stadsondernemer, onderneemster, voorzitter van Jong MKB en woonachtig in het heerlijke Kralingen. De Rotterdamse Stadsondernemer is een mooi initiatief die zijn toegevoegde waarde over de jaren heeft bewezen. Een kennis en innovatieplatform dat per thema verschillende vraagstukken aan de orde brengt. Ik ben blij dat ik een mooi steentje kan bijdragen aan de groeiondernemer van Rotterdam.

Toen ik 20 was startte ik mijn eigen bedrijf, NianConsultancy. In het kader van “dat heb ik nog nooit gedaan, dus ik denk dat Ik het wel kan” ging ik aan de slag. Na een aantal jaar scherpte ik mijn aanbod aan, waarbij ik nu vooral marketing data analyses maak en advies geef over optimalisatie mogelijkheden.

Mijn tweede bedrijf, FunnelView, is een joint venture waarbij wij data dashboards bouwen voor agencies en MKB bedrijven. Alle marketing data op één plek en met één klik inzichtelijk.

Jan-hein Boos, voorzitter Stichting De Stadsondernemer

Jan-hein Boos

Voorzitter & penningmeester

Ik ben Jan-Hein Boos en ik woon met mijn gezin al vele jaren met veel plezier in Hillegersberg-Schiebroek. Ik ben mede-oprichter en voorzitter van Stichting De Stadsondernemer.

Samen met de Bibliotheek Rotterdam richtten we in 2018 De Rotterdamse Stadsondernemer op als kennis -en innovatieplatform voor Rotterdamse groei-ondernemers. Dit succesvolle kennisnetwerk bestaat dit jaar 5 jaar en we hebben al 16 edities georganiseerd.

Na mijn studie in Utrecht ben ik in het bedrijfsleven aan de slag gegaan. Ik heb bij verschillende MKB bedrijven en multinationals marketing communicatie rollen vervuld, zowel op management als directieniveau.

Rond mijn veertigste besloot ik het roer om te gooien en te gaan ondernemen. Eerst als mede-eigenaar en Marcom Directeur van Heliview (inmiddels Paddls genaamd) en sinds 2017 adviseer ik organisaties op het gebied van marketing communicatie strategie en innovatie via mijn bedrijf Freshnewblue.

Maudi

Maudi Oerlemans

Bestuurslid en moderator

Mijn naam is Maudi Oerlemans, geboren in het mooie Brabant en sinds 11 jaar woonachtig in Rotterdam.

Voor mijn studie Criminologie verhuisde ik hierheen en nog steeds woon ik hier met veel plezier. Ik kan zó genieten van het levendige en diverse karakter van de stad en het bruisende leven hier.

Na mijn studie sloeg ik een andere richting in en startte ik met ondernemen. Ik vind het heerlijk om mijn creatieve ideeën werkelijkheid te laten worden. Mijn passie is verbinden, inspireren en organiseren.

Met mijn ondernemingen Happy Fit Challenge en SCALE010 verbind ik mensen door middel van sport en evenementen. Daarnaast ben ik sinds dit jaar moderator en bestuurslid bij De Rotterdamse Stadsondernemer. Ik kan niet wachten om nieuwe mensen te ontmoeten en hun persoonlijke unieke verhalen te horen.