mei 29
Duurzaam ondernemen

12e editie Rotterdamse Stadsondernemer: Duurzaam Ondernemen

Datum: 7 juli 2022

Tijd: 13.30-17.00

Locatie: Centrale Bibliotheek Rotterdam

Op donderdagmiddag 7 juli vindt ons summerevent plaats. We gaan dan met inspirerende Rotterdamse ondernemers in gesprek over Duurzaamheid.

Ben of wil jij als ondernemer ook aan de slag met duurzaamheid en circulariteit? Bij duurzaam ondernemen gaat het om de balans tussen de 3 P’s: People, Planet, Profit. Dit betekent dat je in jouw bedrijfsvoering rekening houdt met de effecten op werknemers, het milieu en de maatschappij.

Duurzaam ondernemen is inmiddels meer dan alleen een nobel streven. Het is een noodzaak voor bedrijven geworden, simpelweg omdat de overheid en de consument steeds meer vragen om duurzame oplossingen. Je kunt als ondernemer dus beter vandaag nog beginnen dan morgen. Om je te inspireren en op weg te helpen, organiseren we op 7 juli een event over dit onderwerp.

We hebben weer verschillende inspirerende Rotterdamse ondernemers uitgenodigd met elk een heel eigen verhaal over Duurzaam Ondernemen en circulariteit. En we bespreken niet alleen de successen, maar ook de fuck-ups.

Onder leiding van onze eigen moderator Maudi Oerlemans gaan we de discussie aan met:

  • Jelmer Hendriks van Savvy
  • Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2022, Ayuk Bakia van Falafval
  • Pim Roggeveen en Lorenzo van Galen van WEAR
  • Anne Sonnleitner en Tessa Overboom van Potjes & Deksels

We eindigen de middag met een informele zomerse netwerkborrel.

Schrijf je snel in en profiteer van de early-bird korting!