jul 16

De Rotterdamse Stadsondernemer #5

Datum: 12 december 2019

Tijd: 13:30 - 17:00

Locatie: Bibliotheek Rotterdam

Programma

Innovatie en slimme technologie bieden enorme kansen voor jouw bedrijf, maar hoe pak je dat aan?
Hoe kan digitalisering helpen bij het versnellen van processen of het verbeteren van jouw product of dienst? Hoe kan je de concurrentie verslaan door slim gebruik te maken van technologie?

Vier succesvolle Rotterdamse ondernemers uit verschillende branches en met een hele andere achtergrond, vertellen je op 12 december hoe zij Innovatie hebben toegepast binnen hun eigen organisatie. Welke fuck-ups ze beleefd hebben en wat ze daarvan hebben geleerd. En hoe digitalisering heeft bijgedragen tot de groei van hun bedrijf.

Laat je inspireren door ondernemers Edwin Veekens van Veenman+ & (multimediaal) magazine Gers!, Ralph de Groot van restaurant app Restoranto, Elwin Kamp CTO van Vakanties.nl en vlogger & influencer Liana Engibarjan.

De middag wordt weer op onnavolgbare wijze geleid door Jakhals van DWDD, Sjoerd van Oortmerssen. Naast deze ondernemerservaringen zal er ook weer veel ruimte zijn om met andere groei-ondernemers te sparren en te netwerken. Bekijk het programma op Eventbrite en schrijf je gelijk in!

Toegang is gratis voor leden van De Stadsondernemer. Ook lid worden? Kijk hier wat de voordelen zijn van het lidmaatschap en meld je aan.