mei 18
12 editie van de Rotterdamse Stadsondernemer op 7 juli

10e jubileum editie 14 oktober

Datum: 14 oktober 2021

Locatie: Bibliotheek Rotterdam Centrum

14 oktober is alweer de 10e editie van de Rotterdamse Stadsondernemer! En dat moet gevierd worden!

Het wordt een bijzondere editie waarin kennisdeling, inspiratie en netwerken centraal staat in de foyer van het Bibliotheek Theater in Rotterdam Centrum.  Naast dat we super toffe sprekers/schrijvers hebben, hebben we ook nog een extra activiteit op de agenda staan.

Zien we jou op 14 oktober? Meld je snel hier aan!

 

10e editie

Het initiatief werd in het voorjaar van 2018 gestart vanuit de Bibliotheek Rotterdam. Sinds de zomer van 2019 is De Stadsondernemer een zelfstandige Stichting”.

De stichting is opgezet door 3 Rotterdamse ondernemers die ieder zijn/haar steentje bijdraagt aan de stad. Het is natuurlijk ook de allermooiste RotStad die er is!


De sprekers

Er zijn vijf toffe Rotterdamse ondernemers die je gaan inspireren, motiveren en leren met hun ondernemersverhalen.

Zo is er Cor de Gaag auteur van “Ondernemers zijn net mensen” en Sylvia Vrugt auteur van “Op koers Op karakter”.

Spreekster Dorien van der Heijden is auteur van de managementboeken Zo vernieuw je je businessmodel! en partner bij ICSB en adviseert en begeleidt organisaties bij strategieontwikkeling en business development. Professoren van de Erasmus Universiteit en schrijvers van het boek “Naar een gezond bedrijf in vijf stappen” Justin Jansen en Tom Mom geven je mooie inzichten en praktische tips over je jouw bedrijf op een gezonde manier kunt laten groeien.

Kortom een top programmering die je niet mag missen!

Meld je nu aan!