jan 27

De Rotterdamse Stadsondernemer #6

Datum: 28 mei 2020

Tijd: 14.00 - 17.00

Locatie: Boekhandel Donner, Coolsingel 119, Rotterdam

De 6e editie van De Rotterdamse Stadsondernemer over Branding is in verband met het Coronavirus verzet van 26 maart naar donderdag 28 mei.

Branding gaat veel verder dan alleen een logo. Als je denkt aan jouw brand of merk, dan moet je denken aan de totale klantervaring. Dus van logo tot website, van telefonisch en fysiek contact tot social media. Branding is namelijk het totale beeld dat klanten van jouw bedrijf, product of merk hebben.
Het is cruciaal om je dit te realiseren en een concreet plan te hebben hoe jij jouw brand verder gaat ontwikkelen. Veel kleine bedrijven en start-up’s onderschatten de waarde van branding.

Op donderdagmiddag 28 mei worden vier succesvolle Rotterdamse ondernemers geïnterviewd door moderator Suzan Vink-Opstal, over “Branding”. Hoe is het hen gelukt een sterk brand neer te zetten en wat is de kracht van een sterk merk? Hoe creëer je naamsbekendheid en een positieve merkbeleving? En wat kan jij leren van de aanpak die zij hebben gekozen?

We worden dit keer ontvangen bij Boekhandel Donner. Directeur en mede-eigenaar Leo van de Wetering zal de 28e als een van de vier sprekers vertellen over de bumpy road van Donner. Hoe belangrijk het merk en haar fans zijn geweest bij de doorstart in 2014 en het huidige succes van de grootste boekhandel van Nederland. Donner heeft hiermee recent de Rotterdam Promotieprijs 2019 gewonnen, die zij binnenkort uitgereikt krijgen uit handen van Burgermeester Ahmed Aboutaleb. Andere sprekers op 28 mei zijn onder meer Roel Dusseldorp, General Manager van Hotel New York en Kinderkledingmerk Little Indians.

Het inhoudelijke programma duurt van 14.00 tot 16.15 met aansluitend een borrel met hapjes tot 17.00. Uiteraard is er weer veel ruimte om met de sprekers en de andere ondernemers te sparren. Binnenkort zullen we het hele programma bekend maken.