jan 27

De Rotterdamse Stadsondernemer #6

Start datum: 30 juni 2020

Eind datum: 9 juli 2020

Tijd: 10.00 - 10.40

Locatie: Online stream vanuit Donner en Hotel New York

De 6e editie van De Rotterdamse Stadsondernemer over Branding is in verband met het Coronavirus verzet. We gaan het event live streamen in 4 losse webinars.

Branding gaat veel verder dan alleen een logo. Als je denkt aan jouw brand of merk, dan moet je denken aan de totale klantervaring. Dus van logo tot website, van telefonisch en fysiek contact tot social media. Branding is namelijk het totale beeld dat klanten van jouw bedrijf, product of merk hebben.
Het is cruciaal om je dit te realiseren en een concreet plan te hebben hoe jij jouw brand verder gaat ontwikkelen. Veel kleine bedrijven en start-up’s onderschatten de waarde van branding. Zeker in deze tijd is branding extra belangrijk.

Vier succesvolle Rotterdamse ondernemers worden geïnterviewd door moderator Suzan Vink-Opstal, over “Branding”. Hoe is het hen gelukt een sterk brand neer te zetten en wat is de kracht van een sterk merk? Hoe creëer je naamsbekendheid en een positieve merkbeleving? En wat kan jij leren van de aanpak die zij hebben gekozen? En waarom is branding juist in deze tijd van belang?

Directeur en mede-eigenaar Leo van de Wetering zal als een van de vier sprekers vertellen over de bumpy road van Donner. Hoe belangrijk het merk en haar fans zijn geweest bij de doorstart in 2014 en het huidige succes van de grootste boekhandel van Nederland. Donner heeft hiermee recent de Rotterdam Promotieprijs 2019 gewonnen, die zij binnenkort uitgereikt krijgen uit handen van Burgermeester Ahmed Aboutaleb. Andere sprekers zijn Roel Dusseldorp, General Manager van Hotel New York, Vanessa Erasmus van Kinderkledingmerk Little Indians en Marieke Pijler, Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar en Branding specialist.

De webinarserie over branding ziet er als volgt uit:

  • dinsdag 30 juni van 10.00 – 10.40: Leo van de Wetering, Donner
  • donderdag 2 juli van 10.00 – 10.40: Vanessa Erasmus, Little Indians
  • dinsdag 7 juli van 10.00 – 10.40: Roel Dusseldorp, Hotel New York
  • donderdag 9 juli van 10.00 – 11.00: Marieke Pijler, Rotterdams Zakenvrouw van het jaar

Uiteraard is er tijdens elk webinar weer veel ruimte om met de sprekers en de andere ondernemers te sparren. Je schrijft je in een keer voor alle vier de Webinars in, maar mocht je er een moeten missen, kun je hem altijd op een later tijdstip terugkijken.